Contul meu | Liste | Nota retur marfa | Cereri Speciale | Informatii parteneri |     
   
Cauta Dupa
    Autentificare
 

Termenii si Conditiile de utilizare a platformei de comert electronic Despec Romania

 

 

1.       Termeni. Pentru scopul acestui acord, urmatorii termeni se aplica:

A.      Website. Website inseamna toate informatiile, continutul, conceptele, interfata programului, structura, functionalitatea, codul computerizat, materialele publice, documentele electronice, fisierele grafice si alte tehnologii incluse in website-ul Despec Romania, www.despec.ro

B.      Baze de date sau baze de date informationale. Acestea includ informatiile accesate prin website despec.ro, care pot include, dar nu se reduc doar la, structuri de date, specificatii tehnice sau de alta natura, preturi, sfaturi si alte date sau informatii. Toate datele sau informatiile disponibile in baza de date informatica apartin Despec Romania si sunt confidentiale.

 

2.       Securitate.

a)      Titularul ID/ului și parolei este răspunzător de modul în care acestea sunt folosite.

 

b)     Folosirea ID-ului și a parolei de persoane neautorizate din cadrul titularului, atrage răspunderea acestuia din urmă. 

c)      Titularul ID/ului și parolei este răspunzător și de folosirea abuzivă a ID-ului și a parolei de către cel împuternicit de acesta să le folosească.

d)     Titularul ID/ului și parolei este răspunzător în cazul în care transmite ID-ul și parola unor persoane străine de propria companie.

e)      Sancțiunile în cazul încălcării  vreunuia din ipotezele prevăzute mai sus dau dreptul la SC Despec România să solicite despăgubiri. De asemenea, orice încălcare a ipotezelor prevăzute mai sus atrag anularea ID-ului şi a parolei

f)      Sunteti de acord sa va supuneti regulilor de securitate ale site-ului Despec Romania.

 

3.       Valabilitatea comenzii.

a)      Toate comenzile plasate prin intermediul ID-ului si parolei primite de la SC Despec Romania SRL sunt considerate valabile

b)      Titularul ID/ului și parolei este răspunzător de conținutul comenzii;

c)      O comanda lansată nu mai poate fi retrasă de titularul ID/ului și al parolei.

   

4.       Termeni si conditii de vanzare. Daca nu se specifica altfel intr-un document scris si semnat de un manager Despec Romania, termenele si conditiile continute pe facturile Despec Romania sau pe comenzile de achizitie, catalog sau disponibile pe website, se vor aplica la toate tranzactiile initiate pe website-ul Despec Romania.

 

5.       Suspendare sau modificare.

a)      SC Despec Romania SRL are dreptul de a actualiza, modifica, schimba sau elimina una sau toate sectiunile functionale ale bazei de date informationale sau a website-ului,

b)      SC Despec România SRL nu este răspunzătoare în cazul în care, dintr-o eroare tehnică actualizările, modificările, schimbările şi eliminările nu sunt recepţionate de către titularul ID-ului şi parolei.

c)      În cazul detectării de către SC Despec România SRL a vreunuia dintre cazurile prevăzute la pct. 2 din prezentele termene şi condiţii, are dreptul să suspende folosirea ID-ilui şi a parolei până la verificarea situaţiei ivite. În cazul în care în care se descoperă unul din cazurile prevăzute la pct. 1 sancţiunile sunt cele prevăzute la acel punct

d)     Baza de date informationala si zona securiata a website-ului reprezinta informatii confidentiale ale Despec Romania.

 

6.  Dreptul de proprietate intelectuală.

a)      Conţinutul şi design-ul paginii web este protejat de dreptul de proprietate intelectuală, sunt utilizate mărci înregistrate şi denumiri de afaceri / comerciale.

b)     Baza de date informationala nu se vinde sub forma de licenta, ci este menita pentru utilizarea dumneavoastra interna pentru buna functionare a firmei Dvs. pentru a o putea consulta, selecta din ea, pentru a pregati comenzile, pentru a gasi suport, pentru a achizitiona produse de la Despec Romania.

c)      este interzisă copierea din website sau din baza de date informationala,

d)     este interzisă distribuirea,transferarea sau  divulgarea de date din website sau baza de date informationala altor persoane străine de contratul încheiat de dvs. cu SC Despec România SRL.

e)      este interzisă modificarea şi traducerea website-ului sau a bazei de date informationala.

f)      Sunt interzise:

-          Restricționarea sau îngrădirea dreptul de utilizare a altor useri ai websiteului

-          Postarea sau transmiterea de informații ilegale sau obscene care sa incalce legile Romaniei

-          postarea cu buna stiinta sau transmite informatii sau software care contine virusi, sau alte componente daunatoare

-          Uploada, posta, publica, transmite, reproduce, distribui sau participa la transfer sau vanzare, sau in orice altfe de a exploata informatiile, software-ul sau alte materiale obtinute prin intermediul website-ului care sunt protejate de copyright fara a obtine permisiunea detinatorului de copyright sau de drept.

g)     Incalcarea dreptului de proprietate intelectuală atrage dupa sine raspunderea penala/materiala a persoanei ce încalcă acest drept.

 

7.       Garantie. Limitarea remedierilor.

a) Admiteti ca website-ul si baza de date informationala sunt licentiate pentru utilizarea Dumneavoastra, ca un intermediar in comunicarea cu Despec Romania.

b) Titlularul ID-ului şi a parolei îşi asumă intreaga responsabilitate si riscurile utilizarii bazei de date si a website-ului.

c) Despec Romania nu va putea fi tras la raspundere pentru posibilele daune ce ar putea aparea ca rezultat al unei intarzieri, omisiuni sau erori datorate transmisiunii electronice

d) Baza de date Despec Romania contine informatii obtinute de la producatori si alte surse din industrie considerate de incredere, dar Despec Romania nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele greseli aparute.

e) Este obligatia dumneavoastra sa evaluati datele dca sunt corecte, complete si folositoare.

f) ID-ul şi parola se restituie Despec Romania in cazul in care contractul de vanzare cumparare dintre SC Despec Romania şi dvs. încetează.

 g) SC Despec Romania nu poate fi tras la raspundere pentru nici un fel de daune ce se pot ivi ca urmare a utilizarii informatiilor din website.

 

9.       Informatii confidentiale. Nici una dintre parti nu va divulga informaţiile cu privire la platforma electronica a SC Despec România SRL dupa ce au agreeat acest Acord, altor persoane fizice sau juridice

10. Protecţia datelor cu caracter personal

Titularul ID-ului şi al parolei şi cel ce foloseşte direct ID-ul şi parola iau la cunoştinţă şi sunt de acord, ca, pentru realizarea comenzii şi în vederea arhivării este necesar culegerea şi stocarea datelor sale personale.
Titularul ID-ului şi al parolei şi cel ce foloseşte direct ID-ul şi parola sunt de acord în mod expres privind culegerea, manipularea şi folosirea datelor sale personale.

 

 

 Contact | Termeni si conditii